SLIVKOVÝ ocot Pödör

Kód: 012054
Viac za menej
Značka: PÖDÖR
17,71 € 14,76 € bez DPH
Skladom
Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
17.12.2024
Možnosti doručenia
Množstevná zľava
1 ks
17,71 € / ks
2 ks = zľava 2 %
17,36 € / ks
3 - 4 ks = zľava 3 %
17,18 € / ks
5 a viac ks = zľava 5 %
16,82 € / ks
Ušetríte 0 €

Pödör ťaží z dlhoročných skúseností s výrobou octu, najmä pokiaľ ide o slivkový. Pretože na zachytenie plnej chuti vo fľaši je potrebný cit pre správny čas zberu. V tom je tajomstvo Pödörovho slivkového octu: len slivky zozbierané na vrchole svojej zrelosti majú tú najintenzívnejšiu chuť. Bez pridania chemických konzervantov alebo aróm.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ocot pre intenzívne chvíle chuti

Pödör ťaží z dlhoročných skúseností s výrobou octu, najmä pokiaľ ide o slivkový. Pretože na zachytenie plnej chuti vo fľaši je potrebný cit pre správny čas zberu. V tom je tajomstvo Pödörovho slivkového octu: len slivky zozbierané na vrchole svojej zrelosti majú tú najintenzívnejšiu chuť. Bez pridania chemických konzervantov alebo aróm.

Ďalším znakom kvality je riadené kvasenie, ktoré je pri slivkovom octe o to dôležitejšie. Počas dvoch fermentačných procesov sa neustále kontroluje teplota a prísun kyslíka, aby baktérie mohli optimálne fungovať.

Slivkový ocot potom ďalej dozrieva v drevených sudoch, než sa k vám konečne dostane vo fľašiach.

POUŽITIE SLIVKOVÉHO OCTU

Jeho tmavá farba dáva predstavu o elegantnom charaktere slivkového octu. Tento ovocný ocot s plným telom, intenzívne ovocným nádychom a jasnými tónmi sliviek prináša rozmanitosť do každodenného varenia. Znalci používajú slivkový ocot na marinovanie surových rýb a mäsa, aby bolo pekné a jemné. V omáčkach pre hydinu, ako je morka, kačica alebo hus, ocot z jesenných plodov prináša konečnú bodku. Kuchári, ktorí radi experimentujú, ocenia sladkosť slivkového octu a pokvapkajú ním zmrzlinu, koláč alebo mäkký syr.

POZITÍVNY ÚČINOK SLIVKOVÉHO OCTU

Slivkový ocot obsahuje množstvo zdravých zložiek, vďaka ktorým je ovocie také cenné. Vitamíny , minerály a stopové prvky sú príjemné pre vaše telo. Kyselina octová je však zložka, ktorá nevzniká v zrelom ovocí, ale až počas procesu fermentácie. Čistí zvnútra, pôsobí antibakteriálne a neutralizuje hodnotu pH v organizme.

INGREDIENCIE

slivkový ocot

VÝŽIVOVÉ FAKTY

100 g obsahuje v priemere:

Energia: 51 kJ / 12 kcal

Tuk: 0 g

z toho:

Nasýtené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 3 g

z toho:

Cukor: 3 g

Bielkoviny: 0 g

Soľ: 0 g

SKLADOVANIE

Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.

Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocot  – pred použitím pretrepte!

Krajina pôvodu : Rakúsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: