ČERNICOVÝ ocot Pödör

Kód: 012062
Viac za menej
Značka: PÖDÖR
14,39 € 11,99 € bez DPH
Skladom
Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
9.12.2024
Možnosti doručenia
Množstevná zľava
1 ks
14,39 € / ks
2 ks = zľava 2 %
14,10 € / ks
3 - 4 ks = zľava 3 %
13,96 € / ks
5 a viac ks = zľava 5 %
13,67 € / ks
Ušetríte 0 €

Už len jeho výnimočná fialová farba robí z černicového octu klenot vo vašej kuchyni. Ako je známe, gurmánska láska ide cez žalúdok, a tak Pödör zaisťuje, že každá kvapka octu splní vaše vysoké očakávania. Černicový ocot vyrobený z čerstvých bobúľ chutí intenzívne ovocne a dáva predstavu o tom, koľko kyprých plodov sa v ňom nachádza.

Detailné informácie

Podrobný popis

Výnimočný bobuľový ocot

Už len jeho výnimočná fialová farba robí z černicového octu klenot vo vašej kuchyni. Ako je známe, gurmánska láska ide cez žalúdok, a tak Pödör zaisťuje, že každá kvapka octu splní vaše vysoké očakávania. Černicový ocot vyrobený z čerstvých bobúľ chutí intenzívne ovocne a dáva predstavu o tom, koľko kyprých plodov sa v ňom nachádza. Černicový ocot sa vyrába len z tých najlepších bobúľ, ktoré sa starostlivo zbierajú a spracovávajú na šťavu. Pri dvoch fermentačných procesoch sa najskôr vyrobí alkohol, ktorý sa potom premení na kyselinu. V Pödör sa to deje za prísnych predpisov o kvalite.

 

POZITÍVNE ÚČINKY OCTU Z ČERNÍC

Ovocné octy sa považujú za obzvlášť bohaté na živiny, pretože v octe sú prítomné aj mnohé vitamíny, minerály a stopové prvky z ovocia. Černice sú obzvlášť bohaté na provitamín A, ktorý sa v tele premieňa na vitamín A. Dostatok vitamínu A je nevyhnutný pre zdravé oči. Ďalšími vitamínmi v černiciach sú vitamíny C, E a skupina B, ktoré posilňujú imunitný systém. Hoci vitamíny sú obsiahnuté v nižšej koncentrácii ako v čerstvom ovocí, kyselina octová dopĺňa aktívny komplex s antibakteriálnym účinkom.

 

POUŽÍVANIE OCTU Z ČERNÍC

Ostružinový ocot so silnými bobuľami a nápadnou farbou vynikne v mnohých jedlách. Ocot dokonale zachytáva čerstvosť bobúľ, a preto sa odporúča najmä do letných šalátov. Ovocná kyslosť harmonizuje s rôznymi olejmi, vrátane tekvicového, vlašského, píniového, lieskového a pistáciového oleja. Aby mäso pred pečením zmäklo, labužníci ho radi nakladajú do marinády s černicovým octom. Na tento spôsob prípravy sa výborne hodí červené mäso a divina. Ale černicový ocot vie byť nielen výdatný! Sladký ocot sa hodí k ovocným dezertom, ako sú krémy alebo ovocné šaláty.

INGREDIENCIE

černicový ocot

VÝŽIVOVÉ FAKTY

100 g obsahuje v priemere:

Energia: 51 kJ / 12 kcal

Tuk: 0 g

z toho:

Nasýtené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 3 g

z toho:

Cukor: 3 g

Bielkoviny: 0 g

Soľ: 0 g

SKLADOVANIE

Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.

Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocot  – pred použitím pretrepte!

Krajina pôvodu : Rakúsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: